Menu

Vacature Juridisch secretaresse/legal assistant

Ons kantoor

Het betreft een klein juridisch kantoor, waarbij enkel letselschadezaken worden behandeld. Wij
staan slachtoffers bij in het verhalen van de schade die zij hebben opgelopen als gevolg van een ongeval of incident. Het slachtoffer staat bij ons centraal en onze dossiers behandelen wij niet als nummers.

Wij zijn gevestigd op een top locatie in Rotterdam (de Kop van Zuid) met winkels op loopafstand. Ons kantoor is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Functieomschrijving

Als juridisch secretaresse/legal assistant ondersteun je de medewerkers in hun werkzaamheden en ben je het eerste aanspreekpunt. Dit houdt in dat je onder andere contact onderhoudt met cliënten en betrokken partijen, dossiers aanmaakt en bijhoudt, juridische vraagstukken uitzoekt, declaraties verzendt, de lunch verzorgd, de post verwerkt, de agenda beheert, afspraken maakt en daarbij de termijnen bewaakt. Er kunnen daarnaast nog allerlei andere taken van je worden gevraagd.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een HBO opleiding in secretariële of juridische richting afgerond.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Je hebt goede kennis van het Microsoft Officepakket (Word, PowerPoint, Outlook en Publisher).
  • Je bent vriendelijk, nauwkeurig, accuraat, initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig.
  • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen in de week.

Wat bieden wij?

De functie betreft een veelzijdige en uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket. Wij bieden je een fijne werkplek met een gezellige informele sfeer. Je zult rechtstreeks in dienst zijn van de opdrachtgever en wij bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring met daarbij een 13 e maand. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Hoe kun je solliciteren?

Schrijf een motivatiebrief en C.V. (inclusief foto) naar melissa.de.groot@latentletselschade.nl gericht aan mevrouw Mr. M. Assbai-de Groot. Na ontvangst van jouw sollicitatie berichten wij jou op korte termijn of jouw sollicitatie aanleiding vormt voor een kennismakingsgesprek.