Menu

Wie ben ik?

“Mw. Mr. M. (Melissa) Assbai-de Groot”

In 2010 ben ik bijna cum laude afgestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Ten tijde van mijn studie had ik naast de algemene praktijk een enorme interesse in het vakgebied letselschade. In mijn master heb ik hier dan ook aansluiting bij gezocht en ik heb daardoor verschillende vakken gevolgd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Tijdens mijn studie was ik tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongeren rechtswinkel en kon men met allerlei verschillende juridische vragen bij mij terecht in alle rechtsgebieden.

Direct na mijn studie ben ik gaan werken voor één van de grootste verzekeraars van de wereld en heb ik mij gespecialiseerd in de letselschadepraktijk. Hier heb ik de zwaardere letselschades en overlijdensschades behandeld en heb ik alle nodige vakdiploma’s behaald. Doordat ik jarenlang in de verzekeringswereld heb gewerkt, kan ik mijn cliënten goed adviseren en tevens goed onderhandelen met de verzekeraar om zo te komen tot het beste eindresultaat.

Ik streef naar het beste eindresultaat voor mijn cliënten. Hierbij ben ik duidelijk en recht door zee. Als ik denk dat u geen zaak heeft dan zal ik dit in alle eerlijkheid aangeven. Mocht ik een kleine opening zien om uw recht te halen, dan ga ik er ook volledig voor en zal ik mijn tanden hierin zetten tot we een positief resultaat behalen. Geen conflict ga ik uit de weg.