Menu

Wie zijn wij?

“Mw. Mr. M. (Melissa) Assbai-de Groot”

Letselschadejurist

In 2010 ben ik bijna cum laude afgestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Ten tijde van mijn studie had ik naast de algemene praktijk een enorme interesse in het vakgebied letselschade. In mijn master heb ik hier dan ook aansluiting bij gezocht en ik heb daardoor verschillende vakken gevolgd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht.

Direct na mijn studie ben ik gaan werken voor één van de grootste verzekeraars van de wereld en heb ik mij gespecialiseerd in de letselschadepraktijk. Hier heb ik de zware letselschades en overlijdensschades behandeld en heb ik alle nodige vakdiploma’s behaald. Doordat ik jarenlang in de verzekeringswereld heb gewerkt, kan ik mijn cliënten goed adviseren en tevens goed onderhandelen met de verzekeraar om zo te komen tot het beste eindresultaat.

Sinds 2018 ben ik uitsluitend werkzaam voor slachtoffers en sta hen bij in het verhalen van een maximale schadevergoeding in hun letselschadezaken. Daarnaast ben ik lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars en is mijn NIVRE opleiding bijna afgerond, waardoor ik mij blijf ontplooien met specialistische kennis en de recente ontwikkelingen op de voet volg in onze branche.

Ik streef naar het beste eindresultaat voor mijn cliënten. Hierbij ben ik duidelijk en recht door zee. Als ik denk dat u geen zaak heeft dan zal ik dit in alle eerlijkheid aangeven. Mocht ik een kleine opening zien om uw recht te behalen, dan ga ik er ook volledig voor en zal ik mijn tanden hierin zetten tot we een positief resultaat behalen. Geen conflict ga ik uit de weg..

“Mw. Mr. L.M. (Lisanne) Raposo”

Letselschadejurist

Toen ik met mijn studie Rechtsgeleerdheid ben gestart aan de Erasmus Universiteit, is al vrij snel de interesse gewekt voor het aansprakelijkheidsrecht, en in het bijzonder voor letselschade. Het leek mij ontzettend interessant om slachtoffers die letselschade hebben opgelopen juridisch te ondersteunen en zo veel mogelijk te ontzorgen tijdens hun proces. Om die reden ben ik in 2016 als jurist bij Slachtofferhulp Nederland aan de slag gegaan, waar ik ervaring heb opgedaan bij onder andere het opstellen en onderbouwen van schadevorderingen van slachtoffers in het strafproces.

Na bij Slachtofferhulp gewerkt te hebben, ben ik op opdrachtbasis bij meerdere verzekeringsmaatschappijen aan de slag gegaan. Daar heb ik mijn kennis op het gebied van onder andere verkeersschades vergroot, zodat ik ook verkeersslachtoffers op de juiste wijze zou kunnen helpen.

Inmiddels werk ik met veel plezier bij Latent Letselschade en zie ik elke dag weer als een uitdaging om slachtoffers zo goed mogelijk te ontzien door voor de juiste, persoonsgerichte aanpak te gaan. Het is van groot belang om de juiste begeleiding te krijgen tijdens een moeilijke tijd, waar al veel op je af kan komen. Op juridisch vlak zal ik alles op alles zetten om uw recht te behalen bij de wederpartij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er duidelijk gecommuniceerd wordt over het proces inhoudelijk, zodat u weet waar u aan toe bent en een plan van aanpak in samenspraak tot stand kan komen voor het beste resultaat.

“Mw. M. (Melissa) van Straten”

Juridisch secretaresse/legal assistent

Sinds 1 januari 2021 sta ik als juridisch secretaresse/legal assistent bij Latent Letselschade slachtoffers bij in het verhalen van hun schade. Als een echte duizendpoot ondersteun ik de juristen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dag in, dag uit met veel passie!

Aan de telefoon ben ik eerste aanspreekpunt en zorg ik voor een prettig gesprek en duidelijk advies. Liever persoonlijk contact? Bij bezoek aan ons kantoor bied ik u graag een kop koffie aan.

Samen streven wij ernaar om het beste resultaat te behalen!