Kosten

Het is fijn om vooraf duidelijkheid te hebben over uw kosten. Wij bieden onze hulp kosteloos aan! Voor wat betreft onze kosten worden deze in bijna alle gevallen volledig vergoedt door de aansprakelijke partij, waardoor u zich geheel kosteloos door ons kunt laten bijstaan.

Indien de aansprakelijke partij uw letselschade niet volledig wil vergoeden, omdat zij van mening zijn dat er een gedeelte eigen schuld van toepassing is, zullen wij de zaak met u uitgebreid bespreken over de eventuele kosten.

In veel gevallen, zullen wij er ook dan voor kiezen om geen kosten bij u in rekening te brengen. Als dit wel het geval is hanteren wij een uurtarief vanaf € 230,00 exclusief btw, verschotten en kosten medisch adviseur.

Bovendien zijn wij juristen, dus voordeliger dan een advocaat. Bekijk wat het verschil is tussen een jurist en advocaat letselschade in Rotterdam.

Ander soort letsel?
Neem contact op!

Contact opnemen

Heeft u ander soort letsel opgelopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wellicht kunnen wij iets betekenen voor u. Bekijk ook het verschil met een advocaat letselschade in Rotterdam en wat de voordelen van Latent Letselschade zijn als jurist in plaats van advocaat.