Overlijdensschade

Helaas kan een dierbare door een ongeval komen te overlijden. Indien hiervoor een ander aansprakelijk is, kan de schade worden verhaald op de veroorzaker. U heeft dan recht op een financiële compensatie.

Hier moet worden gedacht aan begrafenis- of crematie kosten, maar ook het gederfde levensonderhoud door het wegvallen van een inkomen of toeslagen van de overledene en de bijdrage van de overledene in natura. Hierbij moet worden gedacht aan bijvoorbeeld het huishouden of oppassen van de kinderen wat de overledene deed.

Per 1 januari 2019 zal er ook affectieschade kunnen worden gevorderd. Dit is de schade die men lijdt door het verdriet van het overlijden.

Wij verhalen de letselschade in Rotterdam voor u, zodat u zich volledig kunt richten op het verwerken van de gebeurtenis. Het voordeel voor u is dat wij dat doen als jurist in plaats van advocaat letselschade in Rotterdam. Waarom dat zo is? Een van de grootste voordelen is het verschil in kosten. Lees nog meer voordelen in onze blog.

Ander soort letsel?
Neem contact op!

Contact opnemen

Heeft u ander soort letsel opgelopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wellicht kunnen wij iets betekenen voor u. Bekijk ook het verschil met een advocaat letselschade in Rotterdam en wat de voordelen van Latent Letselschade zijn als jurist in plaats van advocaat.