Mw. Mr. M. (Melissa) Assbai-de Groot

Letselschadejurist

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam met een gemiddeld cijfer 8. Ten tijde van mijn studie had ik naast de algemene praktijk een enorme interesse in het vakgebied letselschade. In mijn master heb ik hier dan ook aansluiting bij gezocht en ik heb daardoor verschillende vakken gevolgd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Direct na mijn studie ben ik gaan werken voor één van de grootste verzekeraars van de wereld en heb ik mij gespecialiseerd in de letselschadepraktijk. Hier heb ik de zware letselschades en overlijdensschades behandeld en heb ik alle nodige vakdiploma’s behaald.
Doordat ik jarenlang in de verzekeringswereld heb gewerkt, kan ik mijn cliënten goed adviseren en tevens goed onderhandelen met de verzekeraar om zo te komen tot het beste eindresultaat.

Sinds 2018 ben ik uitsluitend werkzaam voor slachtoffers en sta hen bij in het verhalen van een maximale schadevergoeding in hun letselschadezaken. Daarnaast ben ik lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars en ben ik NIVRE-re expert, waardoor ik mij blijf ontplooien met specialistische kennis en de recente ontwikkelingen op de voet volg in onze branche.

Ik streef naar het beste eindresultaat voor mijn cliënten. Hierbij ben ik duidelijk en recht door zee. Als ik denk dat u geen zaak heeft dan zal ik dit in alle eerlijkheid aangeven. Mocht ik een kleine opening zien om uw recht te behalen, dan ga ik er ook volledig voor en zal ik mijn tanden hierin zetten tot we een positief resultaat behalen.