Verschil jurist & advocaat letselschade Rotterdam

Verschil jurist & advocaat letselschade Rotterdam

Advocaat letselschade Rotterdam

Zoekt u een jurist of advocaat letselschade in Rotterdam? Dan kunt u met uw zaak bij juridisch kantoor Latent Letselschade terecht. Voor allerlei soorten letselschade kunt u een beroep doen op Latent Letselschade. Latent Letselschade is een juridisch kantoor, dat gespecialiseerd is in letselschade. Een jurist is geen advocaat, maar wat is precies het verschil tussen een jurist en een advocaat?

Verschil jurist en advocaat letselschade in Rotterdam en jurist

U wilt een advocaat letselschade in Rotterdam inschakelen voor uw zaak. Een jurist kan u echter net zo goed helpen, vaak zelfs beter. Het grootste verschil is alleen dat advocaten mogen procederen voor de rechtbank, indien het bedrag hoger is dan EUR 25.000,-. In meer dan 95 procent van alle letselschadedossiers hoeft er echter niet voor een rechter te worden geprocedeerd. Het is dus vaak helemaal niet noodzakelijk om een advocaat in te schakelen, maar kan Latent Letselschade de zaak beter voor u afhandelen. Mochten wij er niet uitkomen met de verzekeraar/wederpartij, dan zullen wij, indien nodig uw zaak doorzetten naar één van de beste letselschade advocaten in Nederland.

Vergoeding Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen in Rotterdam en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Neem dan contact op met Latent Letselschade, zodat wij een letselschadevergoeding voor u kunnen claimen. Latent Letselschade is overigens werkzaam door heel Nederland. Wij komen graag naar u toe om u bij te staan in uw letselschadezaak.

Voordelen ten opzichte van een advocaat

Wanneer u Latent Letselschade inschakelt voor uw zaak, profiteert u van verschillende voordelen ten opzichte van het inschakelen van een advocaat.

 • Grote expertise en veel kennis
  Latent Letselschade heeft alle juridische kennis in huis om uw zaak te behandelen. Het komt helaas vaak voor dat een advocaat werkzaam op een ander rechtsgebied er even een letselschadezaak tussendoor doet, zonder dat deze advocaat beschikt over een uitgebreide kennis van letsel. Latent Letselschade werkt uitsluitend met letselschadedossiers, waardoor zij gespecialiseerd zijn in letsel. Daarnaast is Latent Letselschade altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in letselschadeland. U kunt dus wel zeggen dat Latent Letselschade een specialist is als het gaat om letselschade.
 • De totale kosten
  Een ander groot voordeel van een jurist is het kostenplaatje. U betaalt voor een advocaat een veel hoger uurtarief dan voor een jurist, terwijl de werkzaamheden hetzelfde zijn en de kennis bij een gespecialiseerde letselschade jurist vaak veel beter is dan de kennis van een advocaat. Bij Latent Letselschade is het eerste oriënterende gesprek kosteloos. In bijna alle gevallen volgen er hierna ook geen kosten meer. Zij verhalen onze kosten op de aansprakelijke verzekeraar/wederpartij. Bij een advocaat loopt u het risico dat u zelf voor (een gedeelte van) de kosten van de advocaat opdraait.
 • Uw belangen staan centraal
  Het beste eindresultaat voor haar cliënten behalen: dat is waar Latent Letselschade voor gaat. Dat doet zij transparant en met een duidelijk advies. Latent Letselschade zal niet stoppen, totdat er een positief resultaat behaald is. Zij gaan een discussie niet uit de weg en zullen daadkrachtig in uw zaak te werk gaan. Er zijn advocaten die een zaak afwegen. Indien er door hen geen kosten meer kunnen worden gevorderd, nemen zij een zaak niet aan. Uiteraard is dit een slechte zaak. Voor Latent Letselschade zijn de kosten niet het belangrijkste, maar uw belangen. Uw zaak gaat voor alle andere belangen. Latent Letselschade staat altijd voor u klaar.
 • Kwalificaties
  Na jarenlange ervaring met grotere en kleinere letselschadezaken, heeft Latent Letselschade een uitstekende expertise. Daarnaast zijn er vele vakdiploma’s en cursussen behaald en worden er maandelijks lezingen bijgewoond en gevolgd. Hierdoor is Latent Letselschade een expert op het gebied van letselschade en bent u verzekerd van de best mogelijke hulp.
 • Persoonlijkheid staat voorop
  Uw zaak wordt behandeld door een en dezelfde persoon, die uw dossier ook echt goed kent. U heeft dus ook één vast aanspreekpunt. Dit is vaak anders bij de grotere advocatenkantoren en andere grotere juridische kantoren. U bent dus nooit een nummer bij Latent Letselschade. Met persoonlijke aandacht voor uw zaak staan zij u bij. U wordt door hen ook echt gehoord in uw verhaal. Zij nemen hier de tijd voor en nemen uw zorgen uit handen, zodat u kunt werken aan uw herstel.

Bent u benieuwd wat Latent Letselschade voor uw zaak kan betekenen? Maak dan nu een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak


Ander soort letsel?
Neem contact op!

Contact opnemen

Heeft u ander soort letsel opgelopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wellicht kunnen wij iets betekenen voor u. Bekijk ook het verschil met een advocaat letselschade in Rotterdam en wat de voordelen van Latent Letselschade zijn als jurist in plaats van advocaat.